Som el equip Caty Estil

Professionals d’estètica i nutrició

En Caty Estil som un equip de professionals d’estètica i nutrició dedicats a oferir un servei excel·lent.

catalinacanaves-catyestil-estetica-inca-campanet

Catalina Cánaves

Especialista en tractaments facials i corporals avançats

Caty és directora i propietària del centre d’estètica avançada a Inca i Campanet. En la seva recerca per l’excel·lència s’ha format en les darreres tècniques per cuidar de la pell com el sistema BDR.

virginia-verdaguer-catyestil-estetica-inca-campanet

Virginia Verdaguer

Manicura, pedicura i depilació

Virginia forma part de l’equip de Caty Estil d’ençà que va acabar els seus estudis. Destaca per la seva atenció cuidada i personalitzada a cada client. Ella s’encarrega de la part més estètica del saló, la seva atenció al detall fa que el seu servei sorprengui tot i la seva joventut.

 
toni-dietpro-catyestil-estetica-inca-campanet 

Toni   Torres

Dietètica, nutrició i estètica masculina

Toni va arribar a Caty Estil de la mà d’un nou servei: l’assessorament dietètic i nutricional. La seva experiència com a assessor alimentari ajuda als seus clients a cuidar-se tant per dins com per fora i, així, aconseguir resultats a llarg termini.

vicky-catyestil-estetica-inca-campanet

Vicky Esteban

Especialista en tractaments corporals i fotodepilació

Vicky coneix a la perfecció els avantatges de l’estètica avançada: els tractaments de pressoterapia, cavitació, lipolàser i fotodepilació són la seva especialitat. La seva experiència li permet ajustar cada tractament de forma única i personalitzada per a cadascun dels seus clients.